Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η τεχνολογία Homsh αναφέρει η China Daily
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Kelvin
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Η τεχνολογία Homsh αναφέρει η China Daily

2023-09-24
Latest company news about Η τεχνολογία Homsh αναφέρει η China Daily

Η τεχνολογία Homsh αναφέρει η China Daily
Στις 29 Ιουλίου 2019, η China Daily δημοσίευσε μια ειδική αναφορά ολόκληρης σελίδας για την επαρχία Hubei με τίτλο "Optics Valley, the cradle of star startups".Παρουσίασε τα λαμπρά επιτεύγματα της Οπτικής Κοιλάδας τα τελευταία 30 χρόνια.Ως τυπικός εκπρόσωπος των πρωτοποριακών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας που έχουν τις ρίζες τους στην Οπτική Κοιλάδα, προσκλήθηκε να συμμετάσχει η εταιρεία Wuhan Homsh Technology Co., Ltd.
 

Στις 29 Ιουλίου 2019, η China Daily δημοσίευσε μια ειδική αναφορά ολόκληρης σελίδας για την επαρχία Hubei με τίτλο "Optics Valley, the cradle of star startups".Παρουσίασε τα λαμπρά επιτεύγματα της Οπτικής Κοιλάδας τα τελευταία 30 χρόνια.Ως τυπικός εκπρόσωπος των πρωτοποριακών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας που έχουν τις ρίζες τους στην Optics Valley, προσκλήθηκε να συμμετάσχει η Wuhan Homsh Technology Co., Ltd. Οι λεπτομέρειες του άρθρου είναι οι εξής.

Η κοιλάδα των οπτικών έχει δει την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών σε διάφορους τομείς.

Η Wuhan Homsh Technology είναι κατασκευαστής τσιπ υψηλής τεχνολογίας για εξοπλισμό αναγνώρισης ίριδας.

Η αναγνώριση του IRIS είναι κατάλληλη για εφαρμογή στην δημόσια ασφάλεια και τους ελέγχους ασφαλείας στις συνοριακές περιοχές.με πλεονεκτήματα στην αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια σε σύγκριση με άλλα βιομετρικά δεδομένα όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα"Είπε ο Γι Κάι Τζουν, ο ιδρυτής της εταιρείας.

Η τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας χρησιμοποιείται κυρίως στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τη συλλογή ταυτότητας στο εξωτερικό.

Ο Yi είπε ότι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στη Νέα Υόρκη, οι σαρώσεις της ίριδας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε αεροδρόμια και συνοριακά σημεία ελέγχου σε ξένες χώρες.Οι ΗΠΑ και η Μέση Ανατολή έχουν τις δικές τους βάσεις δεδομένων της ίριδας..

Ο Yi είπε ότι στην Κίνα χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση ασφάλειας και επίσης για την αναγνώριση των ανθρακωρύχων πριν πάνε κάτω από τη γη.ως ανησυχίες για την αύξηση της δημόσιας ασφάλειας.

Οι εpiιχειρηατοpiοί μας είναι μικρότερης εpiίpiεσης, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και piροηγέστερη τεχνολογία.,- Είπε.

Ο εξοπλισμός τους είναι σε θέση να συνδεθεί στη βάση δεδομένων της ίριδας των αστυνομικών αρχών, δεδομένου ότι περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ειδικευμένων προμηθευτών εξοπλισμού αναγνώρισης της ίριδας.

Η εταιρεία αναπτύσσει επίσης μια μικρή συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone για την αστυνομία και τον στρατό, η οποία μπορεί να σαρώσει την ίριδα ενός ατόμου και να την συγκρίνει με τις πληροφορίες στη βάση δεδομένων.

Η βιομηχανία αναγνώρισης της ίριδας της Κίνας θα καταλάβει μια σημαντική θέση στον κόσμο. Ο μεγάλος πληθυσμός της σημαίνει μια μεγάλη βάση δεδομένων της ίριδας, δήλωσε ο Yi.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η τεχνολογία Homsh αναφέρει η China Daily  0