Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Mr. Kelvin
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.

Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Κύρια αγορά:
Νότια Αμερική , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής , Πωλητής
Αριθ. των υπαλλήλων:
50~100
Έτος που καθιερώνεται:
2011
PC εξαγωγής:
80% - 90%
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Η Wuhan Homsh Technologies Co., Ltd είναι ένας από τους λίγους προμηθευτές ευφυών ημιαγωγών αναγνώρισης ίριδας στον κόσμο.που έχει πλήρως καινοτομήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των αλγορίθμων αναγνώρισης της ίριδαςΗ εταιρεία Homsh Technologies δεσμεύεται για την έρευνα, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την εκβιομηχάνιση της βασικής τεχνολογίας και των σχετικών προϊόντων της τεχνολογίας βιομετρίας ίριδας.

 

Η Homsh Technologies ειδικεύεται σε προηγμένους αλγόριθμους αναγνωρισμού ίριδας τεχνητής νοημοσύνης, FPGA και ASIC.Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται να προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα.Ως ηγέτες του κλάδου, προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις που είναι αποδεκτές για το μέλλον, εξασφαλίζοντας τα συστήματά σας να είναι γρήγορα, ακριβή,και συμμορφώνονται με τα εξελισσόμενα πρότυπα ασφαλείας.

 

Η Homsh Technologies είναι μια εταιρεία τεχνολογίας αιχμής που ειδικεύεται σε προηγμένους αλγόριθμους αναγνώρισης ίριδας AI, αλγόριθμους υλικοτεχνικής εφαρμογής FPGA και αλγόριθμους υλικοτεχνικής εφαρμογής ASIC.Οι βασικές τεχνολογίες μας καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα από υψηλής ακρίβειας αλγόριθμους αναγνώρισης ίριδας σε υψηλής ταχύτηταςΣτόχος μας είναι να παρέχουμε τις πιο προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις για τους παγκόσμιους τομείς ασφάλειας και επαλήθευσης ταυτότητας μέσω συνεχούς καινοτομίας και Ε&Α.

Η ομάδα μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και παθιασμένων μηχανικών, επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων αφιερωμένων στην επέκταση των ορίων της τεχνολογίας αναγνώρισης ίριδας.Μέσω της συνεχούς βελτιστοποίησης και βελτίωσης των αλγορίθμων και του υλικού μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε απαράμιλλη ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία για την κάλυψη μιας ευρείας ποικιλίας αναγκών εφαρμογής.

 

Η Homsh Technologies αλλάζει το παιχνίδι στην ασφάλεια και την επαλήθευση ταυτότητας. Δεν είμαστε απλά μια άλλη εταιρεία τεχνολογίας, είμαστε καινοτόμοι και ηγέτες στον τομέα της αναγνώρισης ίριδας.Συνεργαζόμενοι μαζί μας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο προηγμένες τεχνολογίες και λύσεις, εξασφαλίζοντας ότι τα συστήματά σας δεν είναι μόνο γρήγορα και ακριβή, αλλά και πλήρως συμβατά με τα μελλοντικά πρότυπα ασφαλείας.Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Εκθέσεις

 

Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Υπηρεσίες

Η Homsh Technologies υπερέχει στον προηγμένο σχεδιασμό ODM και την κατασκευή OEM, διαθέτοντας μια σύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής 1.000 τετραγωνικών μέτρων.Ο εξοπλισμός παραγωγής κορυφής μας και οι εξειδικευμένες ροές εργασίας διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας παραγωγήΈχουμε επίσης ισχυρές δυνατότητες στην προμήθεια ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και ολοκληρωμένη υποστήριξη.Παρασκευάζουμε κυρίως μια ποικιλία προϊόντων αναγνώρισης ασφαλείας που επικεντρώνονται σε αυτή την βασική τεχνολογία., με ετήσια παραγωγική ικανότητα 200.000 μονάδων.

 

Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

Από την ίδρυσή της στο Γουχάν της Κίνας, το 2011,

 

Η Wuhan Homsh έχει σημειώσει σημαντικά βήματα στον τομέα της τεχνολογίας αναγνώρισης της ίριδας.Από την εισαγωγή του ιδιόκτητου αλγόριθμου αναγνώρισης ίριδας Phaselris® και του τσιπ αναγνώρισης ίριδας Qianxin® μεταξύ 2012-2014,Η εταιρεία έχει συνεχώς καινοτομήσει.

 

Το 2015-2017 ξεκίνησε μια πλατφόρμα cloud αναγνώρισης ίριδας και έγινε μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετείχε στη σύνταξη εθνικών προτύπων για την κινητή βιομετρία.

 

Το 2018, η σειρά Qianxin Q80 έγινε παγκόσμιος ηγέτης σε ειδικά τσιπ αναγνώρισης ίριδας, και η εταιρεία επέκτεινε την εστίασή της για να συμπεριλάβει τη δημόσια ασφάλεια, την εσωτερική ασφάλεια και τους χρηματοπιστωτικούς τομείς.


Μέχρι το 2019, οι συλλέκτες της ίριδας τους αναγνωρίστηκαν από το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας.


Τα επόμενα χρόνια, η Homsh συμμετείχε στην οικοδόμηση βάσεων δεδομένων ιριδίων εγκληματολογικής έρευνας σε πολλές επαρχίες της Κίνας και επεκτάθηκε διεθνώς με παραγγελίες εξωτερικού εμπορίου από την Αφρική το 2021.

 

Έως το 2022, είχαν καθοριστικό ρόλο στη σύνταξη επτά εθνικών βιομετρικών προτύπων ταυτοποίησης και εισήγαγαν μια νέα μικρού μεγέθους ολοκληρωμένη ενότητα, MD32.

 

Κοιτάζοντας προς τα εμπρός, η εταιρεία στοχεύει να επεκτείνει την επιχείρησή της από το να είναι κυβερνητική και επιχειρηματική κεντρική για να συμπεριλάβει την βιομηχανία εικονικής πραγματικότητας AI και τις οικιακές συσκευές AI,την επέκταση της εμβέλειας της παγκοσμίως και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με διεθνείς τεχνολογικούς γίγαντες έως το 2023.

 

Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Με επικεφαλής τον Δρ. Yi Kaijun, που επέστρεψε από το εξωτερικό, η Homsh Technologies διαθέτει μια παγκοσμίως διαφορετική ομάδα με εμπειρογνωμοσύνη που καλύπτει την τεχνητή νοημοσύνη, την αναγνώριση προτύπων, το σχεδιασμό αλγόριθμων,ανάπτυξη τσιπ, ηλεκτρονικά κυκλώματα, σχεδιασμό συστημάτων, ανάπτυξη λογισμικού και κατασκευή προϊόντων.

 

Η Μονάδα Ερευνών και Ανάπτυξης αποτελείται κυρίως από άτομα με διδακτορικό και μεταπτυχιακό δίπλωμα.Πιστεύοντας ακράδαντα στην αρχή "αυτό που σπέρνεις το θερίζεις".Με μια επιχειρηματική φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον πελάτη, εστιάζουμε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Κίνα Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0