Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Mr. Kelvin
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστών
Γραμμή παραγωγής

Η Homsh Technologies έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη παγκοσμίως, χάρη στην έμπειρη τεχνική ομάδα της και τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της στην προμήθεια ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.Εγκατάσταση έκτασης 1.000 τ.μ. με έξι αυτοματοποιημένες γραμμές συναρμολόγησης SMT και προηγμένα συστήματα επιθεώρησηςΗ υποδομή αυτή εξασφαλίζει τη χρήση γνήσιων εξαρτημάτων μέσω συνεργασίας με κορυφαίους εγχώριους και διεθνείς κατασκευαστές.

 

Με εργαζόμενους ειδικευμένους στην παραγωγή PCBA, ο καθένας από τους οποίους έχει πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία προσφέρει επίσης τεχνικές υπηρεσίες μετά την παραγωγή.Η Homsh Technologies είναι πολύπλευρη., παρέχοντας τα πάντα από μονοστρώματα έως 12 πολυστρώματα.

 

Αυτό που ξεχωρίζει την Homsh Technologies είναι η πλήρης σειρά εξοπλισμού συναρμολόγησης PCB και ένα δεκαετή ιστορικό στην αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της παραγωγής.Η εμπειρία αυτή εξοπλίζει την εταιρεία για να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας και προθεσμίαςΗ δέσμευσή της στην τεχνολογική καινοτομία και τα τελευταία μηχανήματα την κρατούν μπροστά από τις τάσεις της βιομηχανίας, καθιστώντας την Homsh Technologies όχι μόνο προμηθευτή,Αλλά ένας στρατηγικός εταίρος στην κατασκευή ηλεκτρονικών, είναι καλά εξοπλισμένα για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις στην προμήθεια εξαρτημάτων, τη συναρμολόγηση και τον έλεγχο ποιότητας.

 

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM/ODM

Η Homsh Technologies υπερέχει στον προηγμένο σχεδιασμό ODM και την κατασκευή OEM, διαθέτοντας μια σύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής 1.000 τετραγωνικών μέτρων.Ο εξοπλισμός παραγωγής κορυφής μας και οι εξειδικευμένες ροές εργασίας διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας παραγωγή.

 

Έχουμε επίσης ισχυρές δυνατότητες στην προμήθεια ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και ολοκληρωμένη υποστήριξη.Παρασκευάζουμε κυρίως μια ποικιλία προϊόντων αναγνώρισης ασφαλείας που επικεντρώνονται σε αυτή την βασική τεχνολογία., με ετήσια παραγωγική ικανότητα 200.000 μονάδων.

 

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Ε&Α

Η Homsh Technologies είναι αφοσιωμένη στην τεχνολογική ανεξαρτησία και καινοτομία.εκ των οποίων 71 είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεωνΤόσο από άποψη αριθμού όσο και ποιότητας των ευρεσιτεχνιών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά.

 

Ένα από τα βασικά αλγοριθμικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας έχει βραβευθεί με το βραβείο αριστείας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Κίνας και το βραβείο χρυσού διπλώματος ευρεσιτεχνίας της επαρχίας Hubei. the iris recognition chip Q80 developed by the company has been assessed by the High-Tech Industrialization Research Association under the Ministry of Science and Technology as 'technologically at the domestic leading level and in terms of ASIC hardware implementation of iris recognition algorithms, στο διεθνές κορυφαίο επίπεδο.

 

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0